Despre mine

Salut! Eu sunt Răzvan, fotograf profesionist specializat în nunți și portrete!

Fotografia – videografia sunt pasiunea mea și sincer, nu-mi pot imagina să fac altceva.

În anul 1996 am făcut primul curs de specializare după care m-am angajat în televiziune. Au urmat alte studii de specializare, iar în anul 2006 am înființat firma Musalex Studio Photography. Am avut șansa să cunosc oameni deosebiți, fotografi profesioniști, cu care am început colaborarea în cadrul firmei.

Stilul nostru fotografic este un mix de fotoreportaj, reportaj, fără prelucrare excesivă în Photoshop. Ne place să surprindem toate elementele în timpul unui eveniment pentru a crea o poveste. Venim cu toată experiența, pasiunea și energia noastră pentru a ne asigura că momentele importante nu trec neobservate. De la pregătiri, momentele solemne la bucuria exuberantă a ringului de dans, vom fi acolo la fiecare pas.

Amintirile tale sunt o înregistrare neprețuită și irepetabilă și singura parte din bugetul nunții tale care va dura toată viața. Poți alege fie să fotografiem, fie să filmăm evenimentul tău. Cu toate acestea, credem că cea mai bună experiență pe care o au clientii noștri este atunci când rezervați atât fotografie cât și filmare și lucrați împreună cu noi.

Vă așteptăm cu drag să discutăm mai pe larg în cadrul întâlnirilor!

Pentru orice informații legate de prețuri, oferte și rezervarea datelor ne puteți contacta aici.

 

Content is protected. Right-click function is disabled.