Un accesoriu nelipsit pentru orice eveniment, Cabina Foto Musalex Studio ofera momente de neuitat. Nu trebuie decat sa te distrezi, sa zambesti si sa pastrezi cele mai frumoase amintiri. Ai la dispozitie o multime de accesorii pe care ti le punem la dispozitie. Poti folosi numeroase fundaluri personalizate special pentru evenimentul tau.

Ofertele noastre au incluse printuri nelimitate, precum si posibilitatea de a trimite fotografiile pe e-mail sau de a le partaja pe Facebook. Cabina foto dispune de aparatura profesionala si un asistent foto pe toata durata evenimentului. Oferim fotografii instant nelimitate pe toata durata inchirierii, la cea mai buna calitate. Fiecare invitat are sansa de a captura propriile momente sincere, reale si amuzante de la evenimentul tau.

Beneficii la inchirierea Cabinei Foto Musalex Studio:

Aparatura profesionala – Printuri nelimitate – Fotografii instant – Design personalizat – Accesorii haioase – Touch experience & liveview – Calitate de studio – Social Media – E-mail send – Galerie foto online cu parola – Fotografii magnetice – Asistenta – Guest book